Get Your Dreams Car

Loading...

Thursday, December 18, 2008

Medium Pengikalan Terkini

Hari demi hari, masa terus berlalu....










Alhamdulillah, bersyukur saya kepada Allah SWT kerana menemukan saya dengan En. Jamel seorang bekas pekerja Hong Kong Bank di Lagenda Heights Sungai Petani tanggal 27hb Nov '08 yang lalu.
Beliau memperkenalkan kepada saya http://www.ads4bucks.com/ untuk mengiklankan perniagaan http://www.myplaza.biz/ yang sedang saya jalankan.
Menyedari adanya peluang baru yang berbaloi untuk dilaksanakan, saya juga memperkenalkan http://www.ads4bukcs.com/ ini kepada kawan-kawan yang ingin mencari tapak pengiklanan yang murah dalam usaha untuk mengembangkan perniagaan masing-masing.

ADS4BUCKS NETWORKING


MODAL SERENDAH RM90 SAHAJA
maklumat lanjut untuk anda, layari...... http://www.ads4bucks.biz/


ANDA JUGA AKAN MEMILIKI WEBSITE PROMOSI INI APABILA JOINT BERSAMA GROUP SAYA..

Plan Pemasaran Antarabangsa Baru saja dilancarkan!!!

Jadilah Antara Yang Terawal!!!

Bakal MELETOP!!!

Suatu plan yang MURAH & MUDAH untuk dicapai.

SISTEM TERPANTAS MENJANA PENDAPATAN!!!

1) TANPA PERLU MENJUAL BARANG
2) MODAL SEKALI SAHAJA...SERENDAH RM90.00
3)PAY OUT TERTINGGI DI PASARAN

Dengan menaja 2 orang saja anda sudah balik modal.
4)PRODUK- pengiklanan dimana anda boleh mengiklankan apa sahaja perniagaan atau produk anda.
5)setiap ahli akan dapat Bio Energy Card.

PLAN PEMASARAN

1) Bonus Penajaan (BS) = RM22 TUNAI
2) Bonus Pasangan (BP) 1L1P = Lvl 1 RM44.00 TUNAI
3) Bonus Overiding (BV) = 15% x BPDS TUNAI
4) CTO -1.5-3.00% BULANAN

PENGELUARAN BONUS (WITHDRAW)

Pengeluaran Di Ads4Bucks boleh withdraw tiap2 hari direct terus ke akaun bank anda (pembayaran adalah sekali seminggu pada hari Isnin dan Selasa) minima Usd25/tiada had pengeluaran tiada tempoh matang.


Simpanan di i-Bucks 45% dari bonus akan di simpan di dalam tabung i-bucks dan akan di bayar dividen bulanan diantara 1.5% - 3% pada setiap 1 haribulan (4pm waktu Malaysia). Makin banyak simpan anda dalam tabung i-bucks anda semakin banyak lah bonus yang anda dapat.
contoh:-anda mempunyai simpanan 10,000 point dan pada bulan itu dividen dibayar 3% 10,000 x 3% bahagi 100 = 300maka 300 point x RM4= RM1200.00 .


CTO point akan bertambah setiap kali anda mendapat bonus maka dividen bulan berikut pun akan bertambah.

Bonus Point boleh daftar NEW MEMBER ..
Bonus boleh diguna untuk mendaftar ahli baru dan terus collect cash. So, collect bonus banyak2 dan pakai untuk daftar ahli baru dan tak perlu withdraw dengan Syarikat....Untung beb....lagi cepat dapat cash...Pendaftaran (RM90)
yang di perlukan untuk daftar:-nama, username, ic, e-mail, alamat, hp & bank info

Untuk mendaftar, sila bank in RM90 ke :-


MAYBANK 102055165115 (MOHYUDDIN ISMAIL)

Lepas bank in, sms Date & Time bank in, nama penuh, username cadangan, ic, e-mail, alamat, no. handphone & bank info.

CONTOH -29/10-22:18-nama penuh-no. ic-Alamat-no.TEL-No. Akaun Bank
SMS ke:- 013-3106761

jadi yg terawal anda mungkin akan menjadi ahli yang terawal sekiranya cepat !!Cepat2....be the first...Rebutlah peluang keemasan ini dan jadi orang yang terawal menyertainya!!!

berminat....taip

'info' dan SMS KE: 013-3106761



KATA-KATA HIKMAH

Kegagalan kemarin tidak bererti gagal esok......Orang berjaya mesti pernah melalui kegagalan.....FAHAMI BETUL-BETUL BISNES INI... KEJAYAAN PASTI MUNCUL JIKA USAHA.... APA YANG PERLU DILAKUKAN SETIAP ORANG HANYA PERLU MENAJA 2 ORANG SAHAJA.DI ZAMAN KEGAWATAN EKONOMI USAHA LAIN PERLU JIKA POKET MAHU SENTIASA BERISI.. RM90 JE TAK RUGI MENCUBA..TQ

"Dengan bermodalkan RM90.. mustahil untuk anda jatuh bankrup...TETAPI tidak mustahil hanya dengan bermodalkan RM90 anda akan menjadi JUTAWAN..."


Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
Apakah Kebaikan Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
1) Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.2) Meringankan stres serta kelesuan badan.3) Meningkatkan kecergasan serta tenaga.4) Efektif untuk membunuh bakteria.5) Mengaktifkan molekul air minuman.6) Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.7) Menghilangkan bau yang kurang enak.8) Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.9) Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
10) Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

Bagaimana untuk melekatkan Ads4Bucks Bio-Energy Card di badan?
Anda tidak perlu untuk melekatkan kad tersebut di badan anda. Adalah memadai sekiranya diletakkan di dalam poket ataupun bra untuk wanita.

Mengapa Ads4Bucks Bio-Energy Card tidak menggunakan bahan yang lembut ?
Kami berpendapat bahawa penggunaan FIR Bio-Energy dalam bentuk kad adalah lebih mudah buat semua orang. Anda hanya perlu meletakkan kad ini di dalam poket anda. Ads4Bucks tidak mahu menggunakan bahan yang lebih lembut (stiker, kain dll) kerana kos pengeluaran akan lebih meningkat dan ini akan menyebabkan pihak Ads4Bucks tidak dapat memberi kad ini secara percuma kepada semua ahli.

Apakah keberkesanan Ads4Bucks Bio-Energy Card ini ?
Walaupun kad ini kelihatan seperti tidak bernilai dan nampak hanya seperti kad biasa, namun keberkesanannya dapat dibuktikan secara saintifik dan bukan sekadar cakap kosong. Kami berkeyakinan bahawa kualitinya setanding dengan energy pendant, gelang serta rantai magnetik yang terdapat di pasaran. Pihak Ads4Bucks amat berbesar hati untuk memberi Ads4Bucks Bio-Energy Card ini secara percuma kepada semua ahli kerana kami sedar, kesihatan yang baik adalah lebih penting nilainya dari wang ringgit yang diperolehi.

Sila download repot saintifik yang dibuat oleh Korea Far Infrared Ray Association di link berikut.




Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini dapat menghilangkan bau badan ?
Ya !! Ia dapat menghilangkan bau tidak menyenangkan yang minor seperti bau makanan yang tidak menyenangkan di dalam peti sejuk, bau di dalam kenderaan serta bau badan.

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini selamat untuk kanak-kanak ?
Kad ini sememangnya selamat untuk kanak-kanak mahupun bayi.

Berapa lamakah jangka hayat Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
Jangka hayat minima untuk setiap kad adalah 3 tahun.


Sekadar ingin berkongsi dengan anda semua peluang menjana pendapatan di http://www.ads4bucks.biz/.





Saturday, January 12, 2008

Produk Minda

KUASAI MASA HADAPAN ANDA SEKARANG
Eagle IQ & Eagle IQ Plus
Formula dan rumusan semulajadi dari
Prof. Dr. Azmi Zainonabidin PhD.
(PhD, M.D.(London), Bsc, DHMS (India),
Adv. Dip. BioTech (Germany), AHML (New Nelhi), MHMC
yang mengandungi

Kali Phos 6D - Garam tisu yang bertindak sebagai makanan tambahan. Membantu masalah pelupa dan menguatkan daya ingatan.

Calcarea Phos 6D - Garam tisu ini terdapat di bahagian tulang. Kekurangannya mengakibatkan kurang darah, lambat membesar dan pertumbuhan gigi yang tidak sempurna.

Natrium Phos 6D - Garam tisu ini adalah yang terbaik untuk perut dan penghadaman terutama pada masalah pengeluaran asid laktik yang berlebihan dan juga dapat merawat Jaundice.

Ferrum Phos 6D - Garam ini adalah yang terbaik untuk membina hemoglobin darah merah dan menambah oksigen di dalam darah. Ia juga boleh merawat demam dan penyakit Anemia.

Magnesium Phos 6D - Garam tisu yang terbaik untuk anti kejang dan saraf. Boleh digunakan sebagai ubat tahan sakit.

Germany Formula Brain - Formula terbaik oleh Dr. Reckeweg & Co. GmbH dari German.
Eagele IQ Plus

Acid Phos 3D - Kehilangan cecair tenaga hayat pada tubuh. Boleh menolong dalam darah gemuruh. Letih, pelupa, cepat marah penat dan lemah tenaga batin.

Kali Phos 6D - Garam tisu ini yang bertindak sebagai makanan tambahan. Membantu masalah pelupa dan menguatkan daya ingatan.

Anarcadium 3D - Kegunaan khas untuk menguatkan daya ingatan.


Eagle Digest

Herba yang mengandungi bijirin berserat tinggi yang digunakan didalam
perubatan Ayurvedic yang dapat menyembuhkan sembelit, buasir, gastric,
cirit-birit yang kronik, berak berdarah, batuk kering, penyakit kelamin (Gonorrhoea),
Gout, buah pinggang, kencing sakit dan duodenal ulcer.
Amat sesuai untuk masalah seperti:-
• Sembelit, buasir, kudis atau luka di dubur.
• Mencegah buasir kepada pesakit lumpuh (stroke) dan pesakit yang terlantar
dikatil
• Mencegah meneran semasa membuang air besar kepada pesakit hermia dan
selepas menjalani pembedahan.
• Merendahkan kolestrol
• Kencing manis
• Merawat gejala-gejala yang tidak selesa dibahagian bawah perut (Bowel Syndrome)
• Merawat kudis dan luka pada usus besar (colon)
• Usus tersumbat dan kotor
• Menurunkan berat badan dan membuang lemak
• Kanser usus besar.
• Nafas berbau, peluh berbau busuk, sakit kulit yang sukar disembuh.
• Perut selalu kembong dan meragam.
• Menambahkan tenaga, memperbaiki keseimbangan tubuh dan harmoni
• 100% halal, tiada bahan-bahan yang meragukan dan diproses secara semulajadi.

Monday, December 10, 2007

Generasi Baru

Bagai tidak percaya!! Tetapi itulah yang saya boleh katakan.
4 hari yang lalu setelah menghantar kawan di pintu pagar, 2 lelaki lepasan SPM menegur saya lalu saya membalas dan menjemput mereka bersembang. Mereka sedang mencari kerja maklumlah lepas tamat peperiksaan SPM, seperti kita juga suatu masa dahulu.

Mereka saya jemput ke dalam rumah kerana lebih seronok kalau bersembang dalam rumah. Saya tanyakan lagi, apa jenis pekerjaan yang mereka cari? Masing-masing menjawab tak tahu...tak kisahlah asalkan kerja kata mereka, boringlah tak dak kerja.

Saya tanyakan lagi, kalau dapatlah kerja esok dan awak pergi kerja hingga dapat gaji pertama, agak-agak berapa modal yang awak belanja?
Si A menjawab mungkin kurang dari modal yang dibelanjakan dan si B pula menjawab mungkin lebih sikit dengan modal yang dikeluarkan. Ya jawapan mereka seakan seperti yang saya jangkakan kerana mereka juga berpendapat dengan saya bahawa kos minyak motor dan makan yang tinggi sekarang tidak setimpal dengan gaji yang bakal mereka perolehi, tetapi apa kami boleh buat?

Wednesday, December 5, 2007

Jumpa Orang

Pulang ke kampung hari itu saya bertemu dengan seorang kawan yang juga merupakan pembeli dan juga pengguna produk evomore oil saya. Dia menyatakan evomore oil ini amat berkesan pada sakit bahunya yang cedera akibat kemalangan 2 tahun lalu, setelah menyapu dan melakukan urutan seperti dinyatakan sakitnya dah hilang dan kini evomore oil ini sentiasa dibawa bersama kemana saja dia pergi, katanya ia amat berguna dikala kecemasan seperti terkena sengatan binatang berbisa kerana dia pernah disengat tebuan semasa melakukan kerja-kerja kontrak Kelas F yang dimilikinya. Kadang-kadang berguna juga jika antara pekerjanya ditimpa kemalangan kecil seperti terluka ditempat kerja. Saya juga mengesyorkan kepadanya sapulah dihidung jika ada masalah resedung kerana seorang kawan juga telah memberitahu bahawa hidungnya telah kering yang dahulunya sentiasa berair dan bersin kerana penyakit resedung, insyaAllah dia akan gunakan katanya...dalam masa yang sama beliau membeli lagi satu botol evomore oil.

Banyak perkara lagi dibincangkan. Antara soalan yang menarik perhatian saya ialah katanya dia juga ingin berniaga macam saya tetapi masih lagi belum memahami konsep perniagaan yang saya jalankan...maklumlah beliau hanya orang kampung yang jarang-jarang ada kesempatan melayari internet. Setahu saya emak beliau adalah seorang pengusaha dan pengeluar kuih-kuih tradisional dan moden khususnya untuk majlis hari raya dan juga tempahan hantaran perkahwinan kerana saya pernah memesan beberapa hantaran dari ibunya semasa majlis perkahwinan saya dahulu, tanggapan awal saya mungkin beliau ingin meniaga hasil keluaran ibunya, ternyata saya silap. Katanya beliau ingin menjual buku 100 Jenis Resepi Pilihan yang menjadi rujukan ibunya. Wah! ini amat menarik. Tapi bagaimana?

Bagaimana saya boleh membantu soal dia kepada saya.
Saya gunakan soalan dan masa ini untuk menjelaskan konsep perniagaan saya kepada beliau.

Sebenarnya http://www.myplaza.biz/ yang saya tubuhkan adalah hasil penjelahan saya selama ini dalam usaha mengembangkan perniagaan direct selling dan juga MLM yang saya ceburi.
Dalam penjelahan ini sebenarnya saya banyak bertemu orang seperti beliau yang mempunyai idea dan ilham untuk memulakan perniagaan sendiri malah ada juga antaranya telahpun mengeluarkan produk-produk sendiri tetapi gagal mengembangkan perniagaan dengan alasan tiada modal mencukupi dan juga tiada usaha pemasaran yang hebat, karenah birokrasi dan bank juga mejadi faktor usaha mereka terbantut. Tetapi saya katakan lagi kepada beliau....kalau kita kaji dan buat sedikit pemantauan keatas orang kita (Melayu) siapa mereka?
Setuju atau tidak jika saya katakan kitalah 'raja berbelanja' dan kita sendiri boleh lihat kuasa membeli bangsa kita di pelbagai tempat seperti contoh pasar malam, pekan hari, tapak ekspo dan juga supermarket. Malah jika diselidik lebih dalam lagi siapakah yang banyak menyertai dan menyumbang kepada kejayaan sesuatu MLM atau Direct Selling dalam negara kita? Dan walupun tidak menyertai mana-mana direct selling atau MLM kita terpaksa juga berbelanja setiap hari, jadi mengapa kita tidak menggunakan kuasa dan kekuatan bangsa kita untuk kemajuan ekonomi kita sendiri?

Maka dengan itulah saya tubuhkan http://www.myplaza.biz/ dengan tujuan dan hasrat untuk menyatukan pengguna dan juga pengusaha dalam satu bahtera pernigaan yang kukuh yang boleh memberi kebaikan kepada semua pihak sama ada anda sebagai pembeli mahupun pengusaha.

Mampukah kita memiliki satu perniagaan yang mampu menyediakan semua kemudahan dan semua jenis perniagaan kepada pengguna, lihat saja di mana-mana supermarket. Berapa ramai peniaga kita yang ada disitu?.

Hari ini...saya tanyakan kepada kawan saya tadi apakah bentuk dan konsep buku 100 Jenis Resepi yang ingin beliau niagakan, berapa modal yang diperlukan untuk menghasilkan sebuah buku yang bermutu tinggi sebagai tarikan kepada pembaca, kenapa ini perlu sedangkan isi atau kandungan buku itu sahaja yang penting dan menjadi rujukan kepada pembeli.

Maka disinilah http://www.myplaza.biz/ akan membantu awak kata saya.
Mudah! Jika awak dapat jual kepada hanya 5 pembeli insyaAllah awak akan menerbitkan lebih banyak lagi buku resepi ini selepas ini. Mudah konsep perniagaan atau enjin perniagaan yang saya gunakan adalah untuk membawa semua yang terlibat menikmati keuntungan berulang-ulang. Jika awak tawarkan keuntungan berkali-kali kepada 5 pembeli awak tadi....mereka akan suka dengan produk awak, dan mereka boleh gunakannya sebagai rujukan untuk menyediakan juadah hidangan kepada keluarga tersayang dan mungkin juga boleh menjadi pengusaha atau pengeluar makanan selepas ini malah mereka juga boleh menikmati keuntungan berlipat kali ganda dari modal yang dikeluarkan (harga membeli buku resepi) jika mereka kenalkan produk awak kepada 5 orang kenalan mereka.

Tetapi awak kena ingat, awak dan mereka sebenarnya bukan hanya menjual produk awak tetapi adalah peniaga kepada semua produk yang ada dalam http://www.myplaza.biz/ ini.
Inilah yang saya katakan, insyaAllah http://www.myplaza.biz/ akan membawa keuntungan kepada semua pihak, sama ada mereka jual produk anda ataupun mereka jual produk rakan-rakan lain anda tetap akan menikmati keuntungan yang disediakan http://www.myplaza.biz/ ini, bagaimana pula jika rakan-rakan anda yang lain menjual produk anda pula?